Kinga, Kincső nevű látogatóinknak boldog névnapot kívánunk!

Főmenü:
 Főoldal
 Hírek
 Hirdetések
 Akciók
 Hírlevél
 Termékkereső
 Fórum
 Chat
 Letöltések
 Partnerek
 Kapcsolat
 Impresszum
Statisztika

Látogatók száma:
  Mai napon: 32
  Összesen:

Google keresés
Google
Google hirdetés
Amit a regisztrációról tudni kell...

A regisztráció feltételei:


  • A HardverBörze™ honlapját bárki szabadon böngészheti, a hirdetéseket regisztráció nélkül megetkintheti, azonban új hirdetés feladásához vagy a letöltések eléréséhez regisztrációra van szükség. A fórum különálló regisztrációs rendszerrel rendelkezik. Természetesen ezek a szolgáltatások is ingyenesek, a regisztrációra mindössze biztonsági okokból van szükség.
  • A regisztráció során csillaggal jelöltük azokat az adatokat, amelyeket kötelező megadni (lásd vezetéknév, keresztnév, e-mail, nicknév). Hiányos regisztrációt nem áll módunkban elfogadni. Az adatok egy része a későbbiek folyamán bármikor módosítható (lásd e-mail, nicknév, lakhely).
  • Egy e-mail címről csak egy személy regisztrálhat. Kérjük valódi címet adjon meg, hiszen az aktiválás során erre a címre küldjük ki a jelszavát is.
  • Személyes adatait harmadik félnek nem adjuk ki, a regisztrációs adatokat bizalmasan kezeljük, azokat legfeljebb statisztikai célokra használjuk fel. Az adatokat csak törvényi kötelezettség esetén adjuk át az illetékes hatóságoknak.
  • A HardverBörze™ fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációt indoklás nélkül bármikor törölje. Ez különösen igaz azokra az esetekre, ha valaki valótlan, hiányos, avagy pontatlan adatokat ad meg; visszaél más felhasználó adataival; bármilyen egyéb módon visszaél a regisztráció során megszerzett jogokkal.
  • A visszaélések megakadályozása érdekében kérünk minden regisztrált tagot, hogy az e-mailben megkapott jelszavát az első belépéskor módosítsa, illetve a jelszót olyan helyen tárolja, hogy ahhoz illetéktelenek ne férjenek hozzá. Ajánlott időként megváltoztatni a jelszavunkat.
  • A regisztrált felhasználó a fent említett adatait nem adhatja ki harmadik félnek, nem használhatja más azonosítóját, jelszavát, ill. nem kísérelheti meg más hozzáférésének használatát.
  • Ha mégis visszaélés történik, a regisztrált tagnak kötelessége a HardverBörze™ üzemeltetőjét erről haladéktalanul értesíteni. A HardverBörze™ ugyanakkor nem vonható felelősségre az illetéktelen felhasználásából eredő bármilyen nemű veszteségért.
  • Fenntartjuk a jogot a fent leírtak bármikori megváltoztatására.

A szabályzatban leírtakat elolvastam, annak minden pontját elfogadtam.

Bejelentkezés
E-mail cím:

Jelszó:
Regisztráció
Főbb partnerek

© 2005. HardverBörze™ - Minden jog fenntartva! Az oldalon megjelenő információk másolása csak a szerző beleegyezésével lehetséges!